Budapest
XIII. kerület Zsinór utca 39.

47 lakásos minőségi társasház

Legyen Ön is az elsők közt tulajdonosa
társasházunk lakásainak!

A projekt beruházója a Zsinór 39 Kft., referenciákkal rendelkező építőipari kivitelező társaság. Cégünk több saját beruházás megvalósításán dolgozik a minőségi otthonra vágyók maradéktalan megelégedésével.

A XIII. kerület dinamikusan fejlődő részén Angyalföldön, a Zsinór utcában új építésű társasházak szomszédságában épül az ZSINÓR 39, melyben minden korosztály megtalálhatja az igényének, pénztárcájának megfelelő lakást!
Könnyedén elérhető a 30, 30A és 230-as buszok megállója, illetve az 1-es és 14-es villamos és az M3-as metró Forgách utcai megállója is.
A társasház 47 db lakása az 1-4. emeleteken + penthouse szinten került elhelyezésre. Minden szinten találunk kisméretű garzonlakást, 2 szobás, fiatalokat / idősebbeket célzó kislakást illetve a sarkokon nagyobb alapterületű, családokat vonzó, több szobás nagylakásokat! Minden lakáshoz tartozik nagyméretű erkély!
A lakóépület pinceszintjén és földszintjén található teremgarázsokban került elhelyezésre a 47 parkoló. Ebből a -1 szinti mélygarázsban 24 db került elhelyezésre, melyhez a lejutást az előkertben található rámpa biztosítja. A földszintjén található a gyalogos bejáraton keresztül a lépcsőházi előtér, valamint a hulladéktárolók, kerékpártárolók, gépészeti helyiségek, illetve egy 23 állásos teremgarázs is.

A lakópark környezetében aszfaltozott utak, ápolt környezet, gondozott házak biztosítják az itt lakók kényelmét, biztonságát és megelégedését.

Az épületek teljes közművel ellátottak, kábeltévé, telefon kiépítésre kerültek. A lakások kulcsrakészen kerülnek átadásra, választható hideg burkolatokkal, beltéri ajtókkal illetve parketta színválasztással.

Az ZSINÓR39 legfőbb előnyei:

  • Kiváló infrastruktúra
  • Jó tömegközlekedési lehetőség
  • Több mint 20 éves múlttal, referenciával rendelkező beruházó
  • Színvonalas tervezés
  • Minőségi anyagfelhasználás az építés során
  • Rugalmas fizetési ütemezés
  • Saját elképzelésre szabható lakások
  • Parkosított közös kert

Az adásvételi szerződés megkötését saját ügyvédünk intézi. A lakásokhoz saját parkolóhelyeket és tárolókat tudunk biztosítani. Az ingatlan tehermentes, hitel ügyintézésre és pénzügyi tanácsadásra ingyenesen állunk rendelkezésre.
A hitel ügyintézés nincs konkrét pénzintézethez kötve, bármelyik banktól felvehető hitel. Hitelügyintézőink segítenek a legoptimálisabb hitel zökkenőmentes ügyintézésében. A pénzügyi fizetési feltételek rugalmasan történnek, mindig a Vevők saját önerejének figyelembevételével.